utorok 5. januára 2010

Tak toto je už vrchol!!

Lev (23. 7. až 23. 8.)

Tento čas prináša poučenia. Dostanete sa do situácie, kedy sa nebudete vedieť rozhodnúť. Pomôže vám staršia osoba, ktorej na vás skutočne záleží. Nebráňte sa dobre mieneným radám. Venujte zvýšenú pozornosť zdraviu, sústreďte počas šoférovania a opatrne pri fyzickej práci.

City: Budete zamestnaná rozhodovaním. A nebudete to mať ľahké, pretože nech akokoľvek zvažujete, jasne sa rozhodnúť neviete. Týka sa to najmä vašich partnerských vzťahov. Čaká vás drina, ale vec, ktorá sa rodí, stojí za vynaloženú námahu, i keď vás to bolí.

No dobre.... náhodou som sa dostala ku horoskopu, ktorý moje premýšľanie dostal na bod varu... Do paže tak áno či nie?? Nevadí... Toľko na rozčúlenie, ale poďme sa rozčúliť ešte viac:

Na Kubovu oslavu nejdem, lebo nemôžem nikam ísť celý týždeň. Tu sto percentne platí staré známe, že keď sa niečo dlhodobo plánuje, tak z toho nič nie je. Dôvod?? Naši majú druhú smenu a Tamina by sa doma asi posrala keby bola chvíľu sama. Takže môžem ísť v stredu a potom až o týždeň v piatok. Juchúú. A prečo až o týždeň v piatok?? No lebo sa už budúci týždeň ide do školy a a to ma naši ani náhodou nepustia von . Tak nálada fakt pokazená. Môžem sa aj o zem hodiť (už som to skúšala) a nepomôže mi to.

Ďalšia vec čo ma štve je to, že keď sme už konečne začínali byť partia tak to začalo škrípať. (Podpáľ ho tou sviečkou.. :D). Nevadí. Ja vás mám všetkých rada tak či tak. Už aby bolo leto. Vtedy sú ľudia celkovo akosi šťastnejší, endorfíny sú fajn vec. Verím, že v krátkej dobe bude všetko tak ako pred pár dňami (Dobrý deň. Tu spoločnosť Dobytok s.r.o. Slovensko... :D)

No nebolo nám krásne?? :)


Keď spomínam na toto leto tak sa neubránim smiechu. Bolo to najkrajšie obdobie môjho života. :) A ja vám veľmi pekne ĎAKUJEM!

Inak medzitým, čo píšem tento článok som akosi ukecala sestru aby išla vo štvrtok spať do Hrabového ku tete takže teoreticky už môžem ísť aj na Kubovu oslavu. Deň sa začína vyjasňovať.. :)


3 komentáre:

  1. máme divný horoskop:D..a tá fotka je..geniálna:D:D:D..a to by mi boli veci, keby si nešla na oslavu!:D..ideme tam! abstinovať:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no.. ten horoskop.. no amen cma.... :)
    za foto vdačím aj tak hlavne vám, keby vás nemám, tak nie je ani foto.. :)... a na oslavu má kúpené detský šampus.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Omg abstinuj si s pirim, Zdena %)
    Karin môže tak bude!:D .. slopať:D ( "A vy idete slopať?!":D)

    OdpovedaťOdstrániť