štvrtok 7. januára 2010

Dobre bolo, dobre je.. :)

No tak včera to bolo viac ako zaujímavé.. :) Išla som ku Adi aby som je zaštopkala rukavicu a vyfénovala topánky. Kým som fénovala ja tak bolo všetko oka, len potom hovorím Adi nech fénuje ona a ja že idem štopkať. Neviem ako to fénovala, ale fén sa vypol a keď sme sa naň pozreli zpredu, tak bol roztopený :)..


Najksôr telefonát že Kubo dá vyvraždiť celú SADku lebo bus išiel skôr a zdrhol mu. Tak hneď telefonát Janovi, že či by s nami nešiel pre Kuba. (Jano súhlasil a ja s Aďou som vydávala neurčitý zvuk a pohyb niečo ako " ijúúijúú".Po ceste do Rovného sa pred nami celý čas vlielki samí kreténi, ktorí nám bránili v normálnej jazde. Inak to nebolo ani po ceste do Bytče. Ako sme sa už blížili k Janovým bytovkám tak pred nami išlo nejaké auto "rýchlosťou" 20 km/h. Vtedy padla Janova trefná poznámka: "To že je tu dvadsiatka neznamená, že tou dvadsiatkou musí ísť".. :) Potom krátke posedenie v mestskej kaviarni a utekali sme za Zdenou na nástupko... Na naše prekvapenie sa zjavil aj Kocúrisko. Chvíľu sme pokecali a potom už Kubo išiel domov busom Aďu a mňa Jano zaviezol a toť vše o včerajšom dni.. :)

Dnes ráno som sa zobudila s odporným pocitom, krotý sa stupňoval a vyvrcholil dvoma fontánkami a teplotou 38.2.. Takže o dobrom začiatku dňa nemôžem hovoriť. Mamka navarila jakéhosi bylinného čaju a je trochu lepšie...


Odzdobovanie stromka bola záležitosť cca štyroch minút, lebo bol už statočne ožratý, za čo ďakujem Tamine a tatkovi.. gule som zhádzala bolo dobre... po túto pasáž by to bolo v pohode, ale kým som toho bastarda (stromek) rozložila a narvala do krabice tak som myslela, že ma asi milión krát porazí, 42x zomriem, 27x niekoho zabijem a nekonečne veľa krát ten sprostý stromek švacnem do krbu.. po 50 minútovom boji som toho idiota porazila 8:9 pre mňa... nenávidím vianočné stromky!!!

Teraz je deň v štádiu chystania sa na triple oslavu (Kubo narodky, Paťa tiež a ja meniny). Pokračujem keď sa vrátim. Ak sa vrátim :).

Už som doma spokojná nadovšetko (už je ruka v rukáve :D) No poviem Vám bolo najsamlepšie na svete. Klasika mestská a posedenie v aute s "príjemnou modernou" hudbou. :) čo sa dialo medzitým akosi neviem lebo som sa flákala kade tade.. :)...

Jedno viem, som strašne rada, že tí naši dvaja blázonkovia sa už pravdepodobne bavia.. :) Ja nejdem už nič písať lebo by to bolo nadlho.. Jednoducho bolo fain a takýchto dní si želám viac.. . )

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára