sobota 26. decembra 2009

A šak buďme optimisti :)

Pamätáte si tú pesničku?? Haraši mi z teba Joko ani nevieš Joko ako.. =DD Práve som si na ňu spomenula a prišla som na to, že momentálne vystihuje moje pocity úplne najlepšie.. =D Samozrejme namiesto mena Joko tam figuruje meno pre mňa zaujímavejšie..

Nechcem si dávať novoročné predsavzatia, lebo ich nikdy nedodržím, ale skúsim si dať jedno predsavzatie už teraz... snáď mi to vide: Ja už budem veselá.. vlastne ja som veselá stále.. ale len na vonok... neskutočne sa trápim už nejakú dobu a nedokáže mi pomôcť nič iné ako smiech.. idem hádzať veľkú pretvárku a tváriť sa, že je všetko v najlepšom poriadku.. vlastne tak som sa tvárila aj doteraz, len s tým rozdielom, že som sa raz za čas niekomu "vyplakala na pleci"... Na mladú tváričku patrí čerstvý úsmev... To že človek ľúbi a ten druhý o tom nevie, alebo nechce vedieť, predsa ešte nie je dôvod na stres a paniku..

Celkom ma inšpirujú knižky ktorými som bola obdarovaná. K encyklopédiám som sa ešte nedostala, ale Zrnká múdrosti a Murphyho zákony sú fakt fain.. :) Je veľmi príjemné zistiť, že nie len ty si poriadne psycho, ale musel byť niekto taký ešte aj pred tebou, keď dokázal napísať niečo takéto... :D

Prázdniny... Nemali sme byť každý deň vonku??. Mali.... Sme?? Nie sme.... Prečo? Lebo si to nevieme zariadiť. Na túto tému sa viac nevyjadrujem a nechcela som týmto nikomu nioč vyčítať... :)

Na mňa asi doľahla tá odporná naleštená vianočná nálada. Mám taký pocit, že v rukách nesiem kýble emócií a kade chodím, tade mi z toho kýbla čosi kdesi vyšplechne. Škoda, že zatiaľ ešte nevyšplechlo na "úrodnú pôdu". Ja si asi kúpim takú hadicu aj s tou "sprchou" na konci a budem dúfať, že nastriekam tam kam chcem.. Prečítala som si tento odstavec a je tak strašne dvojzmyselný.. bože... si zasa niekto príde na svoje... ale šecko bolo myslené tak, jak je to napísané.. =D

A inak.... ale radšej nič.. som ticho.. odchádzam.. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára